İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Söğütlüçeşme Anaokulu

Söğütlüçeşme Anaokulu

Adres
SÖĞÜTLÜ ÇEŞME MAH. BAŞKUMANDAN ATATÜRK CAD. NO 2/7 İÇ KAPI NO 0 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları ile onların, daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sistemi’nin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak okul öncesi eğitim çağındaki çocukların bilişsel, sosyal-duygusal, psiko-motor, dilsel gelişim alanları ve özbakım becerilerini bir bütün olarak destekleyen, 3-5 yaş arasındaki çocukların ilköğretime hazır hale getirerek, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda milli, manevi duygularla ve Okul Öncesi Eğitim programının amaçları ve ilkeleri çerçevesinde özgün bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ
Ulaşım
Okulumuza Otobüs ile: 98S Bakırköy 89S Zeytinburnu 36AY 79Y Yenibosna Minibüs ile: Yenidoğan ile ulaşılabilmektedir.
İlçe merkezi